Betaalgegevens

1. Indien u gekozen heeft om direct te betalen na ontvangst van de orderbevestiging.

(U kunt met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Creditcard enz. betalen)

Hartelijk dank voor uw betaling. Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen bezorgd.

2. Indien u gekozen heeft voor betaling ná ontvangst van uw bestelling.

Voor Nederlandse klanten

Maak het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen over op bankrekening BE41 7330 0760 2810 t.n.v. Boverte te Kingsfordweg 151 1043 GR AMSTERDAM, onder vermelding van uw naam, datum en factuurnummer van uw bestelling. Wij versturen uw bestelling binnen 2 werkdagen met DPD (lees hier meer over DPD)

Voor Belgische klanten

Tegenwoordig is het betalen naar een buitenlandse rekening zeer eenvoudig en kosteloos. Maak het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling over met vermelding van het factuurnummer en de datum.

  • Naam bank: KBC
  • IBAN code: BE41 7330 0760 2810
  • BIC code: KREBBEB
  • Tenaamstelling: Boverte
  • Plaats: Kingsfordweg 151, 1043 GR AMSTERDAM

Wij versturen uw bestelling binnen 2 werkdagen met DPD.

DPD doet er alles aan om uw bestelling binnen 24 uur, of in elk geval de eerstvolgende werkdag, te bezorgen, zowel in België als in Nederland.

Bezorgkosten voor klanten in landen buiten Nederland en België

Inmiddels ontvangen wij af en toe bestellingen van klanten uit de hele wereld. De bezorgkosten buiten Nederland en België zijn natuurlijk hoger en kunnen wij de vaste regel in de webshop die voor Nederland en België gelden, niet hanteren. Om die reden maken wij met klanten buiten Nederland en België een aparte afspraak over de bezorgkosten. Afhankelijk van het land van bestemming komen wij in deze kosten tegemoet. U kunt hierover met ons contact opnemen via info@boverte.com.